KRSTARENJE ITALIJA, FRANCUSKA, ŠPANJOLSKA, PORTUGAL, NIZOZEMSKA

12 DANA

CIJENA: od 399 € po osobi

Krstarenje norveškim fjordovima, po mnogima jedno je od najljepših krstarenja na svijetu. To je destinacija koja je teško dostupna kopnenim putem te pruža iskustvo koje ne smijete propustiti. Norveški fjordovi su dostupni i zanimljivi u svim godišnjim dobima, ali većina krstarenja je u razdoblju od kasnog proljeća do kraja ljeta. Krajolik nudi izniman kontrast jedinstvenih umjetnička djela prirode, impresivne vodopade, raznoliku mješavinu životinjskih prebivališta i mnogih ptica. Rijetka su mjesta na svijetu gdje su boje tako žive a priroda tako spokojna i u isto vrijeme tako snažna. Plovidba fjordovima je čaroban doživljaj, bilo da idete s prijateljima ili na romantično putovanje u dvoje. U jednom tjednu možete obići najpoznatije norveške fjordove, ako imate više dana na raspolaganju možete zaploviti i do najsjevernije točke Europe - Nordkapa.

Od Britanskih otoka do Skandinavije, preko baltičkih država i Rusije, čeka vas nevjerojatno putovanje do nekih od najudaljenijih i najočuvanijih područja planeta gdje priroda pokazuje svu svoju raskoš. Od polarne svjetlosti do spektakularnih prizora poput norveških fjordova, krstarenje postaje jedinstveno iskustvo​ uz plovidbu pored čarobnih škotskih  dvoraca i ledenjaka ispod ponoćnog sunca, između jednih od najfascinantnijih gradova na svijetu te malenih, pitoresknih zaselaka pa sve do mitskog Nordkappa​ kojeg od Sjevernog pola dijeli samo otočje Svalbard na Arktičkom oceanu. 

 

O BRODU

TERMINI

MAPS!

ITINERER KRSTARENJA

DAN
LUKA
DOLAZAK
POLAZAK
D.
LUKA
Dolazak
Polazak
3.
08:00
18:00
3.
08:00
18:00
5.
08:00
17:00
5.
08:00
17:00
6.
09:00
17:00
6.
09:00
17:00
7.
09:30
19:00
7.
09:30
19:00
8.
08:00
18:00
8.
08:00
18:00
10.
08:00
19:00
10.
08:00
19:00
11.
08:00
18:00
11.
08:00
18:00
Za više informacija o gradovima kliknite na ime luke. Brodar zadržava pravo o promjeni programa krstarenja bez prethodne obavijesti.

Rezervacija

Izaberite termin i vrstu kabine. Svako dobro krstarenje počinje s rezervacijom.

TERMIN
Unutarnja kabina
RASPRODANO

od  po osobi

Vanjska kabina
RASPRODANO

od  po osobi

Kabina s balkonom
RASPRODANO

od  po osobi

Suite
RASPRODANO

od -->  po osobi

Sve cijene su informativnog značenja, što znači da mogu, obzirom na popunjenost kapaciteta i termin polaska, odstupati od trenutno raspoloživih cijena! Molimo kontaktirajte nas za trenutno aktualne cijene i raspoloživost kabina.
 
Cijene uključuju: krstarenje prema programu, smještaj u odabranoj dvokrevetnoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV, minibar), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za casino, discoteku, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage, organizacija i priprema putovanja
Cijena ne uključuje: napojnice za osoblje broda, osobna potrošnja na brodu (troškovi pića u barovima i restoranima, izleti, usluge frizerskog salona, masaže, igre na sreću u brodskom casinu, usluge brodskog liječnika i ostalo), osiguranje
Imate posebne potrebe vezane na smještaj? Online rezervacije su super, ali nekad ne poštuju specifične želje i potrebe ljudi, zato smo mi tu, ljudi. Pošaljite nam upit >

"Želim vas informirati da smo bili vrlo zadovoljni putovanjem kao i vašim pratiteljima. "

- Davor

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE