6 stars

CELEBRITY BEYOND

Dobrodošli u grad u kojem možete doživjeti sve ono što Vam je tako dugo nedostajalo. Ali sve to još je puno bolje nego što ste ikad zamišljali. Dobrodošli ovdje gdje su mogućnosti tako beskonačne kao i pogledi, u kojima možete u potpunosti odlutati te se ponovo povezati jedno s drugim i sa svijetom. Ovaj grad zove se Celebrity Beyond.
Celebrity Beyond već je treći brod revolucionarne klase Edge, koji će Vas svojom inovativnošću odvesti nekoliko koraka dalje nego ikada do sada te omogućiti još snažniju vezu između Vas, mora i svake nove i zanimljive destinacije koja Vas čeka iza obzora. S još značajnijim vanjskim prostorima, na raspolaganju je još više mogućnosti za odmor i regeneraciju - u pravom prirodnom parku, na udobnoj ležaljci uz bazen ili u nekom mirnom kutu. Na brodu Celebrity Beyond uživat ćete u vrhunskoj hrani, na razini nekih od najboljih restorana na kopnu te u umjetničkim predstavama na najvišoj razini.

IME BRODARA: 
BROJ PUTNIKA: 
3260
ČLANOVA POSADE: 
1416
VELIČINA BRODA (VOLUMEN): 
140.600 BRT
Godina izgradnje: 
2022

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE