SVIJET KRSTARENJA d.o.o.
Savska Opatovina 36, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 09704077510
PDV identifikacijski broj: HR09704077510
MB: 4572564
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 081039972
Temeljni kapital 2.654,46€ (20.000,00 kn, konverzijski tečaj 7,53450), uplaćen u cijelosti.
ID KOD: HR-AB-01-081039972
Žiro račun: PBZ d.d. 23400091110800131, IBAN: HR6823400091110800131
Član uprave: Mladen Barukčić
Tel.: +385 1 554 2 300
Fax: +385 1 554 2 301
Mob.: +385 91 6124 420
E-mail: info@svijet-krstarenja.hr
Web: www.svijet-krstarenja.hr

 

 

Načini plaćanja

Mogućnosti plaćanja su uplatom na žiro račun, gotovinom u poslovnici ili karticama jednokratno i obročno.

  • Uplata na žiro račun uplatnicom ili internet bankarstvom
  • Karticama - jednokratno ili obročno
    • JednokratnoPremium Visa, MasterCard, Maestro, Visa i Diners.
    • Obročno: Premium Visa (2-6 rata), Diners Club (2-12 rata). PBZ Maestro i PBZ Visa (2-12 rata). ZABA MasterCard, ZABA Maestro i ZABA Visa (2-12 rata).

 

            

Svijet krstarenja d.o.o. koristi Monri WSPay za online plaćanja.

Monri WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. Monri WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji Monri WSPay ima. Monri WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

 

 

Pravna napomena

UGOVOR IZMEĐU KORISNIKA i agencije Svijet krstarenja

Korištenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge na njima navedene, Vi prihvaćate uvjete korištenja i obavijesti koje se ovdje nalaze. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja ne koristite ove stranice.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Svijet krstarenja d.o.o. cijeni Vašu privatnost i zbog toga posluje prema sljedećim načelima:
Mi izričito navodimo kada su nam potrebni Vaši osobni podaci. Proslijeđujemo Vaše osobne podatke relevantnoj trećoj osobi koja je pružatelj usluge koju ste rezervirali i platili preko našeg sustava. Također koristimo Vaše osobne podatke za obradu Vaših zahtjeva unutar našeg sustava i povremeno da bismo Vas obavijestili o novostima koje se tiču usluga ili našeg sustava. Vaše podatke koristimo u skladu s pravilnikom o obradi i zaštiti osobnih podataka, kojeg možete pogledati klikom ovdje.
Kako bismo uvijek imali Vaše točne podatke u trenutku kad trebate našu uslugu ili drugu informaciju, molimo da nas obavijestite ukoliko dođe do promjene u Vašim osobnim podacima ili ukoliko ste pogriješili pri unosu istih.
Ako uočite da Svijet krstarenja ne postupa prema ovim načelima ili imate bilo kakvu drugu primjedbu vezanu uz način poslovanja, obavijestite nas na info@svijet-krstarenja.hr i mi ćemo upotrijebiti sve ekonomski opravdane napore da istražimo i ispravimo problem što je prije moguće.

OGRANIČENJE NA OSOBNO, NEKOMERCIJALNO KORIŠTENJE

Ove web stranice namijenjene su korisnicima za osobno, nekomercijalno korištenje. Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim stranicama.

VLASNIŠTVO

Sadržaji i formati na ovim web stranicama su vlasništvo tvrtke Svijet krstarenja d.o.o., Savska Opatovina 36, HR 10000 Zagreb, osim djela fotografija koje se ne koriste u komercijalne svrhe, a na zahtjev autora ili vlasnika bit će povučene sa stranica (ukoliko ne postignemo drugačiji dogovor).

OGRANIČAVANJE OD ODGOVORNOSTI

Informacije na ovim stranicama smatraju se ispravnima u trenutku unošenja. Svi podaci redovito će se pregledavati, a eventualne greške odmah uklanjati. Svijet krstarenja zadržava pravo promjene podataka na ovim stranicama bez posebnog upozorenja.

ZABRANJENO ILEGALNO KORIŠTENJE

Korištenjem ovih web stranica obvezujete se da informacije ovdje dobivene nećete koristiti u zabranjene ili ilegalne svrhe ili radnje.

LINKOVI NA STRANICE TREĆIH OSOBA

Ove stranice mogu sadržavati linkove na stranice drugih tvrtki ili osoba. Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a Svijet krstarenja ne snosi odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica.

PROMJENA OVIH UVJETA I DRUGIH UVJETA POSLOVANJA

Svijet krstarenja zadržava pravo promjena navedenih uvjeta korištenja web stranica i drugih uvjeta poslovanja. Promjene ne utječu na već izvršene i uplaćene rezervacije.

KORIŠTENJE USLUGA AGENCIJE SVIJET KRSTARENJA NA OVIM STRANICAMA

Svrha svijet-krstarenja.hr stranica je isključivo pomoći korisnicima da se informiraju o ponudi preko opisa i slika, i provjere slobodne termine iznajmljivanja, te da izvrše rezervaciju i uplatu. Upozoravamo Vas da za provedbu transakcija putem naših stranica morate biti punoljetni, te da ovime prihvaćate financijsku odgovornost za transakcije koje izvršite Vi osobno ili maloljetne osobe koje stanuju u Vašem kućanstvu. Odgovorni ste za nadzor nad maloljetnim osobama koje ovdje koriste Vaše podatke, te za istinitost i točnost podataka koje nam dajete za provedbu rezervacije ili financijske transakcije. U slučaju bilo kakve zloupotrebe ove stranice (upis lažne rezervacije ili sl.) bit će Vam onemogućen pristup našoj stranici.

DODATNE NAPOMENE

Svijet krstarenja će se truditi provjeravati točnost podataka na ovim stranicama i ujedno širiti svoju ponudu.

 

 

Podnošenje prigovora

UPUTE O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA

Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost turističke agencije u obavljanju i pružanju usluga u turizmu:
Državni inspektorat
Turistička inspekcija
Šubićeva 29, 10000 Zagreb

Ugovaratelj i/ili Putnik se za nepravilnosti i reklamacije mora pritužiti najprije davatelju usluga na licu mjesta (brodu, hotelu, apartmanu i slično, prijevozniku, voditelju putovanja, predstavniku organizatora putovanja ili neposrednom izvođaču usluga). U slučaju da se reklamacija može riješiti na licu mjesta, a Putnik se nije pružatelju usluge odmah žalio na nepravilnosti, podrazumijeva se da se Putnik slaže s uslugom čime gubi pravo na ulaganje naknadnih reklamacija sa zahtjevom za smanjenje cijene usluge i/ili isplate štete. Svijet krstarenja d.o.o. neće razmatrati reklamacije ako Putnik nije priložio kopiju pismene reklamacije koju je uložio na licu mjesta. Ukoliko ni nakon prigovora na licu mjesta ne dođe do poboljšanja, Putnik mora tražiti potvrdu iz koje se vidi da usluga nije pružena, odnosno da nije pružena na način kako je ugovoreno. Pisanu reklamaciju i potvrdu davatelja usluga, Putnik je dužan uložiti u roku od 8 dana nakon završetka putovanja putem elektroničke pošte na adresu: info@svijet-krstarenja.hr ili poštom na adresu: Svijet krstarenja d.o.o., Savska Opatovina 36, 10000 Zagreb, odnosno osobno dolaskom u poslovnicu te uručenjem pismene reklamacije djelatniku agencije Svijet krstarenja d.o.o. Ukoliko Putnik uloži pismenu reklamaciju nakon tog roka, Svijet krstarenja d.o.o. takvu reklamaciju nije dužan uzeti u obzir. Svijet krstarenja d.o.o. je dužan donijeti pismeno rješenje na prigovor u roku od 14 dana po primitku prigovora, a može odgoditi rok rješenja o pritužbi za dodatnih 14 dana zbog prikupljanja informacija. Dok postupak rješenja traje, a ukupno najviše 28 dana nakon ulaganja prigovora, Putnik se neopozivo odriče posredovanja bilo koje druge osobe, arbitraže UHPA-e ili druge institucije, kao i davanja informacija u medije. Isto tako u ovom vremenu Putnik se odriče prava na tužbu. Najviši iznos nadoknade po prigovoru može doseći iznos reklamiranog dijela usluga, a ne može obuhvatiti već iskorištene usluge kao ni cjelokupni iznos aranžmana odnosno putovanja. Putnik i Svijet krstarenja d.o.o. će sporove nastojati razriješiti sporazumno, a u suprotnom ugovaraju nadležnost suda u Zagrebu. Mjerodavno pravo će biti Hrvatsko pravo. Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu, putnik može podnijeti prijedlog za rješavanje spora pred tijelom za alternativno rješavanje potrošačkih sporova sukladno zakonu kojim se uređuje alternativno rješavanje potrošačkih sporova.

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE