SVIJET KRSTARENJA d.o.o.
Savska Opatovina 36, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 09704077510
PDV identifikacijski broj: HR09704077510
MB: 4572564
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 081039972
Temeljni kapital 2.654,46€ (20.000,00 kn, konverzijski tečaj 7,53450), uplaćen u cijelosti.
ID KOD: HR-AB-01-081039972
Žiro račun: PBZ d.d. 23400091110800131, IBAN: HR6823400091110800131
Član uprave: Mladen Barukčić
Tel.: +385 1 554 2 300
Fax: +385 1 554 2 301
Mob.: +385 91 6124 420
E-mail: info@svijet-krstarenja.hr
Web: www.svijet-krstarenja.hr

 

Pravna napomena

UGOVOR IZMEĐU KORISNIKA i agencije Svijet krstarenja

Korištenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge na njima navedene, Vi prihvaćate uvjete korištenja i obavijesti koje se ovdje nalaze. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja ne koristite ove stranice.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Svijet krstarenja d.o.o. cijeni Vašu privatnost i zbog toga posluje prema sljedećim načelima:
Mi izričito navodimo kada su nam potrebni Vaši osobni podaci. Proslijeđujemo Vaše osobne podatke relevantnoj trećoj osobi koja je pružatelj usluge koju ste rezervirali i platili preko našeg sustava. Također koristimo Vaše osobne podatke za obradu Vaših zahtjeva unutar našeg sustava i povremeno da bismo Vas obavijestili o novostima koje se tiču usluga ili našeg sustava. Vaše podatke koristimo u skladu s pravilnikom o obradi i zaštiti osobnih podataka, kojeg možete pogledati klikom ovdje.
Kako bismo uvijek imali Vaše točne podatke u trenutku kad trebate našu uslugu ili drugu informaciju, molimo da nas obavijestite ukoliko dođe do promjene u Vašim osobnim podacima ili ukoliko ste pogriješili pri unosu istih.
Ako uočite da Svijet krstarenja ne postupa prema ovim načelima ili imate bilo kakvu drugu primjedbu vezanu uz način poslovanja, obavijestite nas na info@svijet-krstarenja.hr i mi ćemo upotrijebiti sve ekonomski opravdane napore da istražimo i ispravimo problem što je prije moguće.

OGRANIČENJE NA OSOBNO, NEKOMERCIJALNO KORIŠTENJE

Ove web stranice namijenjene su korisnicima za osobno, nekomercijalno korištenje. Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim stranicama.

VLASNIŠTVO

Sadržaji i formati na ovim web stranicama su vlasništvo tvrtke Svijet krstarenja d.o.o., Savska Opatovina 36, HR 10000 Zagreb, osim djela fotografija koje se ne koriste u komercijalne svrhe, a na zahtjev autora ili vlasnika bit će povučene sa stranica (ukoliko ne postignemo drugačiji dogovor).

OGRANIČAVANJE OD ODGOVORNOSTI

Informacije na ovim stranicama smatraju se ispravnima u trenutku unošenja. Svi podaci redovito će se pregledavati, a eventualne greške odmah uklanjati. Svijet krstarenja zadržava pravo promjene podataka na ovim stranicama bez posebnog upozorenja.

ZABRANJENO ILEGALNO KORIŠTENJE

Korištenjem ovih web stranica obvezujete se da informacije ovdje dobivene nećete koristiti u zabranjene ili ilegalne svrhe ili radnje.

LINKOVI NA STRANICE TREĆIH OSOBA

Ove stranice mogu sadržavati linkove na stranice drugih tvrtki ili osoba. Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a Svijet krstarenja ne snosi odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica.

PROMJENA OVIH UVJETA I DRUGIH UVJETA POSLOVANJA

Svijet krstarenja zadržava pravo promjena navedenih uvjeta korištenja web stranica i drugih uvjeta poslovanja. Promjene ne utječu na već izvršene i uplaćene rezervacije.

KORIŠTENJE USLUGA AGENCIJE SVIJET KRSTARENJA NA OVIM STRANICAMA

Svrha svijet-krstarenja.hr stranica je isključivo pomoći korisnicima da se informiraju o ponudi preko opisa i slika, i provjere slobodne termine iznajmljivanja, te da izvrše rezervaciju i uplatu. Upozoravamo Vas da za provedbu transakcija putem naših stranica morate biti punoljetni, te da ovime prihvaćate financijsku odgovornost za transakcije koje izvršite Vi osobno ili maloljetne osobe koje stanuju u Vašem kućanstvu. Odgovorni ste za nadzor nad maloljetnim osobama koje ovdje koriste Vaše podatke, te za istinitost i točnost podataka koje nam dajete za provedbu rezervacije ili financijske transakcije. U slučaju bilo kakve zloupotrebe ove stranice (upis lažne rezervacije ili sl.) bit će Vam onemogućen pristup našoj stranici.

DODATNE NAPOMENE

Svijet krstarenja će se truditi provjeravati točnost podataka na ovim stranicama i ujedno širiti svoju ponudu.

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE