5 stars

COSTA VENEZIA

Moglo bi se reći da brod Costa Venezia predstavlja Italiju u malom, jer ćete na njemu doživjeti posebnost venecijanske i talijanske kulture. Brodsko kazalište podsjeća na venecijansko kazalište La Fenice, a središnji dio broda podsjeća na Trg svetog Marka u Veneciji. Restorani također oponašaju tradicionalni venecijanski stil, a putnici mogu uživati ​​u talijanskoj i kineskoj kuhinji uz raznovrsnu internacionalnu kuhinju. Pravi specijalitet ovog broda je salon u kojem možete pronaći i originalnu gondolu iz Venecije.

 

Događanja neće nedostajati na čak dvadeset paluba Costa Venezie, od venecijanskog plesa pod maskama, pjevanja karaoka u salonima, kuharskih radionica, do raznih plesnih igara, tečajeva plesa i tematskih zabava.

 

Na brodu Costa Venezia moći ćete doživjeti ispreplitanje europske i azijske kulture, jer je to prvi Costin brod izgrađen posebno za azijsko tržište.

IME BRODARA: 
BROJ PUTNIKA: 
4232
ČLANOVA POSADE: 
1278
VELIČINA BRODA (VOLUMEN): 
135.500 BRT
Godina izgradnje: 
2019

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE