6 stars

HARMONY OF THE SEAS

Najveći brod na svijetu ima ukupno sedam četvrti: "Central Park" - otvoreni park sa stvarnim biljkama i drvećem, "Boardwalk" - otvorena šetnica s barovima, restoranima, trgovinama, pa čak i starinskim vrtuljkom, i na kraju još jedno iznenađenje "AquaTheater", amfiteatar s bazenom u kojem se izvode razne spektakularne predstave i akrobacije. Jedna od četvrti je i "Royal Promenade" - šetalište unutar broda, uključujući i "The Rising Tide Bar", koji se stalno seli između petog i osmog kata, "Bazen i sportska zona" - veliko sportsko područje s košarkaškim igralištem, bazeni i čak dva umjetna simulatora za surfanje - "Flowrider", "Vitality at Sea Spa and Fitness Center" - vrhunski wellness i fitness centar, "Entertainment Place" - kvart s nepreglednim mogućnostima zabave i "Zona mladih" - najveći park za djecu na brodu, koji uz sve igraonice uključuje i razne studije, laboratorije, pa čak i dječje kazalište.
Kao i na mnogim drugim brodovima Royal Caribbean International, i ovaj ima stijenu za penjanje, klizalište, boksački ring i tematske barove.

BROJ PUTNIKA: 
5200
ČLANOVA POSADE: 
2394
VELIČINA BRODA (VOLUMEN): 
225.282 BRT
Godina izgradnje: 
2016

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE