DALEKA PUTOVANJA

 

DubaiMeksikoDubai

 

Cijeli život sanjate o pješčanim plažama egzotičnih destinacija, jedinstvenom ritmu Kube, šumi bambusa u Japanu, safariju u Africi, prirodnim ljepotama Amerike, nepreglednim pustinjama ili netaknutim džunglama?

Odvažite se i krenite. Svijet nikada nije bio bliži.Daleka putovanja

Krenite u nezaboravno istraživanje na kojem možete u samo nekoliko dana stvoriti uspomene i priče za cijeli život.

Bilo da preferirate grupna putovanja sa iskusnim vodičem ili želite sami uživati na nekom novom kontinentu, doživite destinaciju takvu kakva ona uistinu i jest. Jer svaka zemlja jedinstvena je na svoj način i krije ljepote svojstvene samo njoj. Bali, Tajland, Rusija, Maroko, Kambodža, Indija, Argentina, Zanzibar, Maldivi, Dubai, Kenija, Singapur, Novi Zeland - cijeli svijet Vam je na dlanu.

 

Kontaktirajte nas i javite nam Vaše želje ili nam jednostavno pošaljite upit koje putovanje, odmor, uslugu ste pronašli u bilo kojoj agenciji u zemlji ili inozemstvu, a mi ćemo izvršiti rezervaciju za Vas po istim uvjetima i cijenama.
Želimo iskoristiti ovo vrijeme, kada većina krstarenja još nije moguća, kako bismo se pobrinuli za sve turističke potrebe naših stranaka, jer Vam možemo pružiti sve turističke usluge po istim uvjetima kao što se nude i u drugim agencijama, dok za Vašu rezervaciju brine naša predana ekipa, kojoj ste se i do sada obraćali s povjerenjem.

Na ovaj način ćemo se pobrinuti za obostranu korist i zadovoljstvo - Vaše i naše.

Zahvaljujemo na Vašem povjerenju.

 

Za više informacija kontaktirajte nas na:
T: 01/554 2 300
M: 091/6124 420
E: info@svijet-krstarenja.hr
I: www.svijet-krstarenja.hr

 

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE