Kolačići

Obavještavamo vas o pravilima vezano za upotrebu kolačića i slične tehnologije za pohranu informacija ili pristup informacijama, pohranjenih na računalu ili mobilnom uređaju korisnika. Primjena zakona odnosi se na način obavijesti i suglasnost korisnika internetske stranice za njihovo korištenje.

Što je kolačić?

Naša internetska stranica može u pregledniku na računalu pohraniti takozvani „kolačić”. Kolačići su male tekstualne datoteke koje nam daju informacije o tome koliko često netko posjećuje naše stranice i koje je područje interesa korisnika. Kolačići sami ne sadrže nikakve podatke koji bi omogućili identifikaciju pojedinca. Ukoliko nam svoje podatke isporučite, na primjer registracijom, mogu se povezati s podacima pohranjenim u kolačiću.
Uvijek imate mogućnost prihvatiti ili odbiti kolačić. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće. Postavke je moguće promijeniti na način da računalo odbija kolačiće ili da primite upozorenje prije pohrane.

Za više informacija o postavkama kolačića kliknite na ime preglednika:

Korištenje kolačića na našoj internetskoj stranici

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi, isključivo za vlastite potrebe, razlikovali posjetitelje i broj posjetitelja, te na taj način poboljšali funkcioniranje stranice. U tu svrhu najčešće se koristi alat Google Analytics. Saznajte više klikom na ovaj link
Naša web stranica također koristi Hotjar analitiku, za lakše analiziranje i prilagodbu web stranice i njenih funkcionalnosti te kolačiće koji pružaju bolje iskustvo u korištenju, na način da pamte Vašu prijavu ili registraciju na stranicu, podatke unesene u web obrasce, proizvode izabrane u košaricu, zadnje pregledane proizvode i pristanak za korištenje kolačića.
Podaci prikupljeni putem kolačića neće biti dani na uvid trećim osobama.

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE