KRSTARENJA JADRANOM

 

Ljeto je idealno vrijeme za krstarenje Jadranom!

Uživajte u prekrasnim otocima Jadranskog mora te ih upoznajte u jednom potpuno novom svjetlu.  

Ukoliko želite provesti tjedan dana u opuštenoj atmosferi, na jedrenjaku ili de luxe brodu, kupati se u kristalno čistom moru, otkrivati uvale koje nisu svima dostupne, posjetiti nekoliko prekrasnih otoka i gradova naše obale, uživati u ugodnom društvu sa iskusnim osobljem i kapetanom, tada je ovo ponuda za Vas.

Obratite nam se s povjerenjem i izaberite itinerer koji Vas najviše oduševljava – polasci su iz Opatije (za krstarenja Kvarnerom), Splita (za krstarenja sjevernom Dalmacijom) ili Dubrovnika (za krstarenja južnom Dalmacijom).Krstarenja Jadranom

Tijekom dana brod plovi iz jedne luke u drugu uz stajanja za kupanje i sunčanje a svaku večer brod pristaje u jednoj od luka gdje ćete moći razgledati grad, uživati u njegovoj gastronomskoj ponudi, zabavi i pravom dalmatinskom ugođaju.

​Ako želite aktivan odmor, možemo Vam ponuditi kombinaciju planinarenja, pješačenja ili bicikliranja, odlična gourmet krstarenja, vinska krstarenja ili yoga krstarenja. Mogućnosti su mnogobrojne i sve čekaju samo na Vas!

Zaplovite s nama u avanturu života!

 

Nekoliko mogućih krstarenja možete vidjeti klikom OVDJE.

 

Kontaktirajte nas i javite nam Vaše želje ili nam jednostavno pošaljite upit koje putovanje, odmor, uslugu ste pronašli u bilo kojoj agenciji u zemlji ili inozemstvu, a mi ćemo izvršiti rezervaciju za Vas po istim uvjetima i cijenama.
Želimo iskoristiti ovo vrijeme, kada većina krstarenja još nije moguća, kako bismo se pobrinuli za sve turističke potrebe naših stranaka, jer Vam možemo pružiti sve turističke usluge po istim uvjetima kao što se nude i u drugim agencijama, dok za Vašu rezervaciju brine naša predana ekipa, kojoj ste se i do sada obraćali s povjerenjem.

Na ovaj način ćemo se pobrinuti za obostranu korist i zadovoljstvo - Vaše i naše.

Zahvaljujemo na Vašem povjerenju.

 

Za više informacija kontaktirajte nas na:
T: 01/554 2 300
M: 091/6124 420
E: info@svijet-krstarenja.hr
I: www.svijet-krstarenja.hr

 

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE