KRSTARENJE ALJASKA I BRITANSKA KOLUMBIJA

14 DANA

CIJENA: od 34.125 kn po osobi

Sjeverna Amerika proteže se od Aljaske do Meksika a mogućnosti za nezaboravna krstarenja su brojne. Florida je svakako država iz čijih luka kreće najveći broj brodova i putnika, čarobna Aljaska posebno je popularna u ljetnim mjesecima,  istočna obala SAD-a i Kanade očarat će Vas svojim jesenskim bojama, a zapadna svojim različitostima bilo da se radi o kalifornijskom glamuru ili netaknutoj prirodi dalekog sjevera. Želite li uživati na tropskom južnjačkom suncu, opustiti se uz ledene pejsaže sjevera ili osjetiti "divljinu" urbanih velegradova, zaplovite obalama Sjeverne Amerike i doživite putovanje svog života.

O BRODU

TERMINI

12.05.2021.VANCOUVER

MAPS!

ITINERER KRSTARENJA

DAN
LUKA
DOLAZAK
POLAZAK
D.
LUKA
Dolazak
Polazak
Za više informacija o gradovima kliknite na ime luke. Brodar zadržava pravo o promjeni programa krstarenja bez prethodne obavijesti.

Rezervacija

Izaberite termin i vrstu kabine. Svako dobro krstarenje počinje s rezervacijom.

TERMIN
Unutarnja kabina
RASPRODANO

od kn  po osobi

Vanjska kabina
RASPRODANO

od kn  po osobi

Kabina s balkonom
RASPRODANO

od kn  po osobi

Suite
RASPRODANO

od kn  po osobi

Sve cijene su informativnog značenja, što znači da mogu, obzirom na popunjenost kapaciteta i termin polaska, odstupati od trenutno raspoloživih cijena! Molimo kontaktirajte nas za trenutno aktualne cijene i raspoloživost kabina.
 
LUČKE PRISTOJBE SU VEĆ UKLJUČENE U GORNJE CIJENE

Cijene uključuju: krstarenje prema programu, smještaj u kabini izabrane kategorije, puni pansion (doručak, ručak, večera), tople napitke, opremu (nepromočive jakne, čizme, štapovi za hodanje).
Cijena ne uključuje: napojnice, fakultativne izlete, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage i osobnu potrošnju.
Imate posebne potrebe vezane na smještaj? Online rezervacije su super, ali nekad ne poštuju specifične želje i potrebe ljudi, zato smo mi tu, ljudi. Pošaljite nam upit >

"Prekrasne destinacije i odlične informacije agencije kako sami istražiti mjesta. "

- Marko

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE