RIJEČNO KRSTARENJE DUNAVOM

8 DANA

CIJENA: od 17.060 kn po osobi

Europa Vam nudi sve što god poželite: od Sjevernog ledenog mora, Skandinavije, Baltika, Rusije i Crnog mora pa kroz Gibraltar do Kanarskih otoka koji se kupaju u Atlanskom oceanu, tajnovitog Maroka ili neponovljivog Mediterana koji nudi jedinstvene povijesne gradove poput Barcelone, Rima, Venecije ili Atene – mogućnosti su nebrojene i na dohvat ruke. Na Vama je da samo odaberete.

O BRODU

TERMINI

24.03.2021.BUDIMPEŠTA, MAĐARSKA
05.05.2021.BUDIMPEŠTA, MAĐARSKA
02.06.2021.BUDIMPEŠTA, MAĐARSKA

MAPS!

ITINERER KRSTARENJA

DAN
LUKA
DOLAZAK
POLAZAK
D.
LUKA
Dolazak
Polazak
Za više informacija o gradovima kliknite na ime luke. Brodar zadržava pravo o promjeni programa krstarenja bez prethodne obavijesti.

Rezervacija

Izaberite termin i vrstu kabine. Svako dobro krstarenje počinje s rezervacijom.

TERMIN
Unutarnja kabina
RASPRODANO

od kn  po osobi

Vanjska kabina
RASPRODANO

od 17.060 kn  po osobi

Kabina s balkonom
RASPRODANO

od 29.685 kn  po osobi

Suite
RASPRODANO

od 61.270 kn  po osobi

Sve cijene su informativnog značenja, što znači da mogu, obzirom na popunjenost kapaciteta i termin polaska, odstupati od trenutno raspoloživih cijena! Molimo kontaktirajte nas za trenutno aktualne cijene i raspoloživost kabina.
 
Pristojbe nisu uključene u gornje cijene i iznose: 1.240 kn po osobi

Cijene uključuju: krstarenje prema programu, smještaj u kabini izabrane kategorije, snack prije ukrcaja, welcome coctail, večera dobrodošlice, svi obroci tokom krstarenja, voda u boci tokom dana i prije izleta, vino, piva i bezalkoholna pića tokom obroka, Sip&Sail cocktail hour s uključenim besplatnim pićima, izlet u svakoj luci (mogućnost izbora između 3 različitih izleta), WI-FI, zabavni večernji program sa lokalnim izvođačima, grupni fitness programi, wellness programi, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, organizacija i priprema putovanja.
Cijena ne uključuje: lučke pristojbe, napojnice za osoblje broda, transfer od/do luke ukrcaja, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage i osobnu potrošnju.
Imate posebne potrebe vezane na smještaj? Online rezervacije su super, ali nekad ne poštuju specifične želje i potrebe ljudi, zato smo mi tu, ljudi. Pošaljite nam upit >

"Prekrasan doživljaj koji se ne može riječima dočarati. Treba probati i uživati u ljepotama putovanja. Mi se spremamo na drugo po redu putovanje na proljeće. "

- Živko

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE