NAJAM PLOVILA

 

Bez obzira jeste li iskusni skiper ili samo želite uživati na brodovima, iznajmite onaj koji Vam najviše odgovara jer brodovi nude tako puno zabave i slobode. Najam plovila namijenjen je svima koji vole jedriti, ploviti i istraživati prirodne ljepote hrvatske obale i otoka.

Hrvatska je jedna od najomiljenijih čarter destinacija u svijetu. Poznata je po nevjerojatnim prirodnim ljepotama, razvedenoj obali sa tisuću otoka, povoljnim vjetrovima i srdačnim domaćinima.

Doživite more na način koji je danas dostupan po vrlo atraktivnim cijenama i stoga pristupačan većem krugu ljudi jer se cijene najma mogu usporediti s klasičnim hotelskim uslugama.Najam plovila

U Hrvatskoj možete iznajmiti plovilo bez posade ako posjedujete skipersku dozvolu i odgovarajuće iskustvo u navigaciji, no s druge strane iznajmljivanje broda pogodno je i za početnike, jer je lako naći profesionalnog skipera koji će se brinuti za sigurno, bezbrižno i opušteno krstarenje Jadranom cijelo vrijeme ili samo određene dane, ovisno o Vašim željama. Najam plovila odličan je izbor za obitelji i tvrtke, jer na brodu može biti vrlo živahno ili vrlo mirno - sve po Vašem izboru.

U suradnji s našim partnerima možete unajmiti vrstu plovila koje vam najviše odgovara.

Ponuda uključuje najam sljedećih plovila:
- jet ski (vodeni skuter)
- jedrilica
- luksuzna jedrilica
- gumenjak
- motorno plovilo
- katamaran
- trimaran
- čamac
- gliser
- jahta
- luksuzna jahta
- gulet krstarenje

 

Kontaktirajte nas i javite nam Vaše želje ili nam jednostavno pošaljite upit koje putovanje, odmor, uslugu ste pronašli u bilo kojoj agenciji u zemlji ili inozemstvu, a mi ćemo izvršiti rezervaciju za Vas po istim uvjetima i cijenama.
Želimo iskoristiti ovo vrijeme, kada većina krstarenja još nije moguća, kako bismo se pobrinuli za sve turističke potrebe naših stranaka, jer Vam možemo pružiti sve turističke usluge po istim uvjetima kao što se nude i u drugim agencijama, dok za Vašu rezervaciju brine naša predana ekipa, kojoj ste se i do sada obraćali s povjerenjem.

Na ovaj način ćemo se pobrinuti za obostranu korist i zadovoljstvo - Vaše i naše.

Zahvaljujemo na Vašem povjerenju.

 

Za više informacija kontaktirajte nas na:
T: 01/554 2 300
M: 091/6124 420
E: info@svijet-krstarenja.hr
I: www.svijet-krstarenja.hr

 

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE