KRSTARENJE RIJEKOM GANGES

8 DANA

CIJENA: od 21.890 kn po osobi

U svakoj luci pronaći ćete nešto novo i egzotično. Od ljepote i smirenosti antičkih hramova, izražajnih okusa i aroma u Bangkoku sve do „kozmopolitskog shoppinga“ u Hong Kongu. Na krstarenju Azijom imate mogućnost stvoriti vlastitu avanturu u jednom od najzanimljivijih dijelova svijeta. Krstarenje nije samo kartanje ili ispijanje čaja na palubi… Odlučite se za jedno od krstarenja po jugoistočnoj Aziji i po povratku ćete sigurno trebati par dana odmora, kako biste se odmorili od aktivnog putovanja i živopisnih destinacija. 

O BRODU

TERMINI

08.10.2021.KALKUTA, INDIJA
16.10.2021.KALKUTA, INDIJA

MAPS!

ITINERER KRSTARENJA

DAN
LUKA
DOLAZAK
POLAZAK
D.
LUKA
Dolazak
Polazak
Za više informacija o gradovima kliknite na ime luke. Brodar zadržava pravo o promjeni programa krstarenja bez prethodne obavijesti.

Rezervacija

Izaberite termin i vrstu kabine. Svako dobro krstarenje počinje s rezervacijom.

TERMIN
Unutarnja kabina
RASPRODANO

od kn  po osobi

Vanjska kabina
RASPRODANO

od 21.890 kn  po osobi

Kabina s balkonom
RASPRODANO

od kn  po osobi

Suite
RASPRODANO

od kn  po osobi

Sve cijene su informativnog značenja, što znači da mogu, obzirom na popunjenost kapaciteta i termin polaska, odstupati od trenutno raspoloživih cijena! Molimo kontaktirajte nas za trenutno aktualne cijene i raspoloživost kabina.
 
Pristojbe nisu uključene u gornje cijene i iznose: 420 kn po osobi

Cijene uključuju: krstarenje prema programu, smještaj u kabini izabrane kategorije, Welcome cocktail party, glavni obroci, lokalna voda, kava i čaj od izlaska do zalaska sunca, popodnevni čaj s kolačima ili kolači posluženi za vrijeme krstarenja, svi predviđeni izleti i ulaznice, vodič na engleskom jeziku, najmanje 2 predstave po krstarenju, prezentacije o lokalnoj kulturi i povijesti, prezentacije i satovi kuhanja uz lokalne namirnice, napojnice za osoblje broda
Cijena ne uključuje: transfer do/od luke polaska/dolaska, lučke pristojbe, svi troškovi vize, napojnice vodičima, vozačima autobusa i ostalim djelatnicima koji nisu članovi posade broda, osobna potrošnja na brodu (troškovi pića u barovima i restoranima, praonica rublja i ostalo), osiguranje
Imate posebne potrebe vezane na smještaj? Online rezervacije su super, ali nekad ne poštuju specifične želje i potrebe ljudi, zato smo mi tu, ljudi. Pošaljite nam upit >

"Lijepo, bar nas malo vrate na vrijeme provedeno na cruiseru. Svako putovanje je posebno, sanjam o novoj destinaciji bilo gdje samo cruiserom, jer tu ljepotu moraš doživjeti, nije dovoljno reći: "bilo je predivno" TO JE TO! "

- Đurđica

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE