KRSTARENJE GALAPAGOS, SANTA, SAN SALVADOR, IZABELA, FERNANDINA, (SANTA CRUZ), GENOVESA

8 DANA

CIJENA: od 3.841 € po osobi

Otočje Galapagos poslužilo je kao inspiracija Charlesu Darwinu za njegovu teoriju evolucije. Otoci su toliko izolirani da se mnogobrojne životinjske vrste mogu vidjeti samo ondje i nigdje drugdje u svijetu. Od ogromnih kornjača do morske iguane, Galapagos omogućava posjetiteljima da uživo svjedoče prilagodbi životinjskih vrsta. Iskoristite rijetku priliku da posjetite ove otoke i doživite bliski susret sa specifičnim životinjskim vrstama na koje je moderan svijet imao najmanje utjecaja. Vratite se natrag kroz vrijeme i otkrijte jedinstveno mjesto u svijetu gdje se stvarala jedna od vodećih svjetskih znanstvenih teorija. I danas je Galapagos „živi muzej evolucije“ koji možete i Vi posjetiti.

O BRODU

TERMINI

MAPS!

ITINERER KRSTARENJA

DAN
LUKA
DOLAZAK
POLAZAK
D.
LUKA
Dolazak
Polazak
Za više informacija o gradovima kliknite na ime luke. Brodar zadržava pravo o promjeni programa krstarenja bez prethodne obavijesti.

Rezervacija

Izaberite termin i vrstu kabine. Svako dobro krstarenje počinje s rezervacijom.

TERMIN
Unutarnja kabina
RASPRODANO

od 0 €  po osobi

Vanjska kabina
RASPRODANO

od 0 €  po osobi

Kabina s balkonom
RASPRODANO

od 0 €  po osobi

Suite
RASPRODANO

od 0 €  po osobi

Sve cijene su informativnog značenja, što znači da mogu, obzirom na popunjenost kapaciteta i termin polaska, odstupati od trenutno raspoloživih cijena! Molimo kontaktirajte nas za trenutno aktualne cijene i raspoloživost kabina.
 
Cijene uključuju: krstarenje prema programu, smještaj u kabini izabrane kategorije, pristojbe, prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, ponoćni buffet), kapetanovu večeru, zabavni večernji program, predstave i animacije, sportske aktivnosti, korištenje bazena i fitnesa.
Cijena ne uključuje: transfer od/do luke ukrcaja, napojnice, fakultativne izlete, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage i osobnu potrošnju.
Imate posebne potrebe vezane na smještaj? Online rezervacije su super, ali nekad ne poštuju specifične želje i potrebe ljudi, zato smo mi tu, ljudi. Pošaljite nam upit >

"Prekrasne destinacije i odlične informacije agencije kako sami istražiti mjesta. "

- Marko

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE