KRSTARENJE AUSTRALIJA, NOVI ZELAND

11 DANA

CIJENA: od 643 € po osobi

Doživite zemlje „tamo dolje“.
Od 2007. godine, možete posjetiti zemlje klokana, koala i kivija – Australiju, Novi Zeland i otoke. Na 10 do 14 dnevnim krstarenjima posjetit ćete neke od najzanimljivijih destinacija u Južnom Pacifiku. Vidjet ćete: Sydney, Melbourne, Wellington, Christchurch, Tasmaniju i mnogo više.

 

O BRODU

TERMINI

MAPS!

ITINERER KRSTARENJA

DAN
LUKA
DOLAZAK
POLAZAK
D.
LUKA
Dolazak
Polazak
5.
13:00
14:00
5.
13:00
14:00
6.
16:00
17:00
6.
16:00
17:00
10.
08:00
17:00
10.
08:00
17:00
Za više informacija o gradovima kliknite na ime luke. Brodar zadržava pravo o promjeni programa krstarenja bez prethodne obavijesti.

Rezervacija

Izaberite termin i vrstu kabine. Svako dobro krstarenje počinje s rezervacijom.

TERMIN
Unutarnja kabina
RASPRODANO

od  po osobi

Vanjska kabina
RASPRODANO

od  po osobi

Kabina s balkonom
RASPRODANO

od  po osobi

Suite
RASPRODANO

od -->  po osobi

Sve cijene su informativnog značenja, što znači da mogu, obzirom na popunjenost kapaciteta i termin polaska, odstupati od trenutno raspoloživih cijena! Molimo kontaktirajte nas za trenutno aktualne cijene i raspoloživost kabina.
 
Cijene uključuju: krstarenje prema programu, smještaj u dvokrevetnoj kabini izabrane kategorije, prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, ponoćni buffet), kapetanovu večeru, zabavni večernji program, predstave i animacije, sportske aktivnosti, korištenje bazena i fitnessa.
Cijena ne uključuje: transfer od/do luke ukrcaja, napojnice, fakultativne izlete, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage i osobnu potrošnju.
Imate posebne potrebe vezane na smještaj? Online rezervacije su super, ali nekad ne poštuju specifične želje i potrebe ljudi, zato smo mi tu, ljudi. Pošaljite nam upit >

"Prekrasne destinacije i odlične informacije agencije kako sami istražiti mjesta. "

- Marko

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE