ODMOR NA JADRANU

Hotel Park, Lovran

 

Većina nas već poznaje onaj savršen spoj mirisa borova i zvuk valova koji se isprepliću s prepoznatljivom pjesmom dalmatinskih klapa. I velika većina nas ne može zamisliti ljeto a da se barem jednom ne okupa u našem prekrasnom Jadranskom moru. Na više od 1000 km obale postoje razne plaže, uključujući i najljepšu europsku plažu, prema poznatoj web stranici za putovanja - plažu Pasjača u Konavlima.Bol

Odaberite svoj idealan oblik odmora: privatni smještaj, hotel za romantičan odmor i uživanje u gastronomskim delicijama, family hotel s bazenima i pregršt sadržaja za djecu, resort okružen mediteranskim raslinjem, mobilne kućice ili neki drugi smještaj baš po Vašem izboru.

Uživajte u Istri, na Kvarneru, sjevernom, srednjem i južnom Jadranu ili otkrijte neki od naših prekrasnih otoka.

 

Osim mora, Hrvatska je poznata po izvrsnoj kuhinji, zanimljivoj kulturi, dugoj povijesti i bogatstvu prirode, pa je pogodna za posjetu bez obzira na godišnje doba.Mobilne kućice

Ponuda:
- hoteli
- apartmani
- privatni smještaj
- vile na Jadranu
- mobilne kućice
- svjetionici

 

Kontaktirajte nas i javite nam Vaše želje ili nam jednostavno pošaljite upit koje putovanje, odmor, uslugu ste pronašli u bilo kojoj agenciji u zemlji ili inozemstvu, a mi ćemo izvršiti rezervaciju za Vas po istim uvjetima i cijenama.
Želimo iskoristiti ovo vrijeme, kada većina krstarenja još nije moguća, kako bismo se pobrinuli za sve turističke potrebe naših stranaka, jer Vam možemo pružiti sve turističke usluge po istim uvjetima kao što se nude i u drugim agencijama, dok za Vašu rezervaciju brine naša predana ekipa, kojoj ste se i do sada obraćali s povjerenjem.

Na ovaj način ćemo se pobrinuti za obostranu korist i zadovoljstvo - Vaše i naše.

Zahvaljujemo na Vašem povjerenju.

 

Za više informacija kontaktirajte nas na:
T: 01/554 2 300
M: 091/6124 420
E: info@svijet-krstarenja.hr
I: www.svijet-krstarenja.hr

 

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE