PORUKA NAŠIM CIJENJENIM PUTNICIMA

Zagreb, 17.03.2020.

Dragi ljubitelji krstarenja!

 

Svi zajedno našli smo se u vremenu punom izazova. U ovom trenutku najbitnije je da očuvamo svoje zdravlje i zdravlje svih oko nas. Zato #ostanimodoma

Toga se pridržavamo i sami te će naša poslovnica biti do daljnjeg zatvorena za posjetitelje. Članovi ekipe Svijet krstarenja još uvijek su dostupni iz svojih domova preko e-maila info@svijet-krstarenja.hr i mobilnog broja 091/6124 420 – u prilagođenom radnom vremenu – od ponedjeljka do petka od 09:00 do 15:00h te 24 sata na dan za nužne slučajeve i putnike, koji su još na putu.

U zadnjim danima je većina našeg vremena i energije usmjerena u organiziranje svega potrebnoga za što brži povratak naših putnika, koji su još na putu i rješavanje situacija za putnike, koji su imali predviđene polaske u idućim danima i tjednima.

Zbog jako velikog utjecaja događanja oko koronavirusa i kod nas će neki postupci trajati puno duže nego obično, ali u svakom slučaju pobrinut ćemo se za svakog našeg putnika.

Pojava novog koronavirusa postavila je našu branšu pred izazove kakvih još nije bilo. Ali i brodari s kojima surađujemo ističu – zdravlje i sigurnost naših putnika i posade su uvijek na prvom mjestu.

Utjecaj događaja na globalnu turističku industriju je posljednjih nekoliko tjedana ogroman pa tako ni strani organizatori, kao ni hrvatske agencije nisu u stanju u potpunosti vladati situacijom u tako kratkom vremenu, zato Vas prije svega molimo za strpljenje i razumijevanje.

U ovom vremenu brzih promjena i izvanrednih situacija i državne institucije nisu usklađene jer se moraju pobrinuti za brojna područja na koja utječe situacija oko koronavirusa.

Vezano na turističku branšu u brojnim državama, kao i na europskoj razini, traže se najbolja rješenja vezana na trenutno zaustavljenu turističku industriju i otkazana putovanja zbog poštivanja odredbi vezanih na sprječavanje širenja koronavirusa.

Kada će nam to uspjeti, nije sasvim jasno, situacija se mijenja iz dana u dan, neizvjesnost je zaista velika. Kao većina izvođača turističkih usluga, tako i brodari za sada računaju na nekoliko tjedana, do nekoliko mjeseci pauze. U tom vremenu rad se usmjerava u to da brodovi, kada se ponovno vrate na svoje rute, ponude putnicima još bolji doživljaj.

U ovom trenutku teku aktivnosti vezane za rješavanje rezervacija za vrijeme dok brodovi ne plove. Svi, koji ste kod nas rezervirali krstarenja s polascima do kraja travnja 2020., već ste ili ćete ovih dana dobiti obavijest vezano na Vašu rezervaciju. Svi, koji imate rezervacije za polaske u kasnijim terminima, molimo da još malo pričekate jer se stanje brzo mijenja i dovoljno je vremena za reagiranje, zato možete biti sigurni da ćemo Vas pravovremeno obavijestiti o mogućim promjenama i zaštititi Vaše rezervirano putovanje.

Svi, koji razmišljate da bi ovo ljeto, jesen ili zimu iskusili što sve nude krstarenja odnosno ponovo otišli istraživati svijet brodovima, i dalje pratite našu ponudu. Unatoč trenutnom teškom vremenu pripremamo i nova zanimljiva grupna putovanja, na kojima ćete moći uživati, kada vrijeme za putovanje bude opet primjereno. Na našim društvenim mrežama i dalje ćemo Vam predstavljati novosti iz svijeta krstarenja, destinacije iz snova, a podsjetit ćemo se i nekih prošlih putovanja.

Naravno, Vaše buduće putovanje možete bez brige rezervirati i u ovom trenutku jer brojni brodari trenutno nude jako jednostavne opcije za otkaz ili promjenu termina putovanja bez ikakvih dodatnih troškova – ukoliko se za to odlučite do 48 sati prije polaska.

Prije svega u ovom vremenu očuvajmo optimizam. Naime, uskoro ćemo ponovno normalno zaživjeti i otkrivati svijet te zajedno „doživjeti više“.

A do tada – pomozimo jedni drugima, budimo strpljivi, odgovorni i prije svega – poštujmo upute odgovornih institucija.

 

Vaša vjerna ekipa Svijet krstarenja: Helena, Mirna, Nela, Vesna i Mladen.
 

 

 

 

           

     Pratite nas na društvenim mrežama i saznajte među prvima sve novosti od brodara!

 

 

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE