DJECA DO 18 GODINA KOD NAS KRSTARE SKORO BESPLATNO!

Krstarenja su posebno za obitelji vrlo povoljna, na većini polazaka po Mediteranu (istočni i zapadni Mediteran te sjever Europe) za djecu do 18 godina smještaj 3. i 4. ležaju u kabini je besplatan te se za njih plaćaju samo lučke pristojbe.

Na svakom programu krstarenja jasno je navedeno da li se ta iznimna pogodnost za obitelji može iskoristiti. Ova pogodnost vrijedi prije svega kod europskih brodara, kao što su Costa Crociere i MSC Crociere.

Neki brodari također nude posebne pogodnosti za četiri ili više članova obitelji. U tom slučaju djeca su smještena u svojoj kabini, a za njih se plaća paušalni iznos (240€ do 390€), ovisno o trajanju krstarenja.

Za više informacija o takvim ponudama stojimo Vam na raspolaganju na tel. 01/5542 300 ili na info@svijet-krstarenja.hr

Djeca su posebno uzbuđena zbog krstarenja, jer su na brodovima prekrasni dječji klubovi i programi, u kojima je zabavljaju, igraju i uče kroz cijeli odmor. Dječji programi su namijenjeni različitim dobnim skupinama u pet kategorija, tako da uživaju baš svi, najmlađi u crtanju i raznim igrama, stariji u video igrama i otkrivanju skrivenog blaga a tinejdžeri u posebnim diskotekama za njih.

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE