AIDA

AIDA Cruises - jednostavno jedinstvena
Krstarenja s brodarom AIDA Cruises nude izvrsnu kombinaciju krstarenja, wellnessa, razgledavanja i istraživanja prirode.
Na svojim brodovima imaju kako samoposlužne tako i A-la-carte restorane, gdje se možete prepustiti raznim kulinarskim delicijama.
Njihove su kabine, bilo unutarnje ili apartmani, moderno opremljene i pažljivo uređene kako biste se osjećali baš kao kod kuće.
Krstarenja AIDA-om nikad nisu dosadna, jer imate izvrsnu animaciju, širok spektar izleta, od opuštajućih do aktivnih, a na određenim mjestima možete i pohađati razne tečajeve, poput golfa ili ronjenja. Tu je i izvrsna briga za djecu, one najmlađe ili tinejdžere, koji mogu uživati ​​u svojim klubovima i zanimljivoj animaciji. Brodar AIDA Cruises također se može pohvaliti jednim od najvećih SPA centra na moru.
Na AIDA Cruises puno pažnje posvećuju okolišu, što njihove brodove čini jednim od ekološki najprihvatljivijih na svijetu.
Službeni jezik na brodu je njemački.

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE