PRINCESS CRUISES

Udobno i elegantno krstarenje s brodarom Princess Cruises zadovoljava sve Vaše potrebe, od svježe pripremljene hrane pa sve do aktivnosti za sve uzraste, stilove i raspoloženja.
Doživite opušteno i nezaboravno iskustvo na moru.

Otkrijte udobnost brodova brodara Princess Cruises. Bilo da se želite družiti s prijateljima uz koktel ili se zavući pod toplu deku i promatrati okolinu, brodovi Princess pružaju Vam visoku razinu usluge u opuštenoj atmosferi koja vam omogućuje potpuni bijeg od stvarnosti.
Uživajte u grickalicama i desertima u International Cafeu, u mnoštvu različitih vina u vinskom baru Vines i u zabavi na talijansko obojanom trgu na brodu - Piazza.
Sav stres ostavit ćete ispred wellness centra The Sanctuary, gdje ćete se razmaziti masažama i drugim tretmanima.
Na Princess brodovima možete gledati filmove, koncerte i važne sportske događaje izravno na ogromnom ekranu kraj bazena s pićem i kokicama u ruci.
Ovisno o Vašim željama, na Princess brodovima možete odabrati unutarnje kabine, vanjske s prozorom te balkonske kabine kojih je najviše.

 

KATALOG KRSTARENJA ZA 2021. GODINU:

Pogledajte PDF datoteku (37,1 MB) >>>

Brodovi:

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE