REGENT SEVEN SEAS CRUISES

Regent Seven Seas Cruises nudi krstarenja na kojima možete otkriti i istražiti više od 450 različitih destinacija širom svijeta.

Luksuzni brodovi na kojima možete pronaći samo kabine kategorije Suite dizajnirani su za samo nekoliko stotina putnika istovremeno. Atmosfera na brodu je vrlo intimna, individualna, udobna, profinjena, a opet opuštena. Svi brodovi ističu se udobnošću koju nude smještajem, izuzetnom uslugom i vrhunskom kuhinjom, te naravno i ostalim aktivnostima na brodu, što ih čini jednom od elitnih brodskih kompanija sa šest zvjezdica.

Flota se sastoji od 5 brodova od kojih 2 sestrinska nude smještaj za maksimalno 700 putnika i to samo u balkonskim kabinama. To su Seven Seas Voyager i Seven Seas Mariner. Uz njih brod Seven Seas Navigator ima čak 90% kabina s balkonom. Seven Seas Explorer, izgrađen 2016. godine, prima najviše 750 putnika i smatra se najluksuznijim brodom na svijetu. Ističe se svojom veličinom i prostranošću, izuzetno elegantnim zajedničkim prostorijama i Suite kabinama i nevjerovatnom kolekcijom umjetnina koje uključuju originalna djela Picassa i Chagalla. Njegov sestrinski brod je Seven Seas Splendor, kršten 2020. godine, kojeg opisuju kao "Luxury Perfected", a nudi smještaj za 750 putnika u 375 balkonskih Suite kabina veličine od 28 m2 do 413 m2.

Krstarenja s Regent Seven Seas Cruises uključuju sve - čak sva pića na brodu, specijalizirane restorane, besplatan WI-FI, besplatno pranje rublja, besplatne programe na kopnu u trajanju 3 noćenja u sklopu većine krstarenja Azijom i Afrikom te gotovo neograničen broj dodatnih izleta.

Brodovi:

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE