WELLNESS I TOPLICE

Odmor u Istri

Ako želite pobjeći od svakodnevnog stresa, malo se opustiti i prošetati divnom prirodom, tada je wellness vikend upravo ono što vam treba. Izaberite idealno mjesto gdje ćete uz pomoć ugodnog okruženja, iskusnog osoblja i pomno izabranih wellness usluga okrijepiti tijelo i duh. Brojni hoteli na kontinentu i na obali nude veliki izbor wellness i vikend paketa.

Wellness i topliceVeć dugo vremena znanstvenici pripisuju ljekovite učinke termalnoj vodi. U tome učinkovito pomaže i opušteno i mirno okruženje, što povoljno djeluje na oslobađanje od stresa i smirivanje tijela i uma. No, kako biste se što bolje opustili, preporučujemo tijekom posjeta toplicama masažu ili tretman ljepote. Posjet toplicama moguć je tijekom cijele godine, ali posebno je primamljivo u jesen i zimu. Iako takav odmor može biti idealan za dvoje, danas je većina toplica vrlo pogodna za zabavni obiteljski odmor.

 

Kontaktirajte nas i javite nam Vaše želje ili nam jednostavno pošaljite upit koje putovanje, odmor, uslugu ste pronašli u bilo kojoj agenciji u zemlji ili inozemstvu, a mi ćemo izvršiti rezervaciju za Vas po istim uvjetima i cijenama.
Želimo iskoristiti ovo vrijeme, kada većina krstarenja još nije moguća, kako bismo se pobrinuli za sve turističke potrebe naših stranaka, jer Vam možemo pružiti sve turističke usluge po istim uvjetima kao što se nude i u drugim agencijama, dok za Vašu rezervaciju brine naša predana ekipa, kojoj ste se i do sada obraćali s povjerenjem.

Na ovaj način ćemo se pobrinuti za obostranu korist i zadovoljstvo - Vaše i naše.

Zahvaljujemo na Vašem povjerenju.

 

Za više informacija kontaktirajte nas na:
T: 01/554 2 300
M: 091/6124 420
E: info@svijet-krstarenja.hr
I: www.svijet-krstarenja.hr

 

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE