6 stars

OASIS OF THE SEAS

„Oasis of the Seas“, dio je klase Oasis u impresivnoj floti Royal Caribbean Internationala kojoj pripadaju najveći brodovi na svijetu. Sastoji se od sedam predjela: „Central Park” - otvoreni park sa živim biljkama i drvećem; „Boardwalk” - otvorena promenada s barovima, restoranima, trgovinama, pa čak i antičkim vrtuljkom, te još jedno iznenađenje „Aqua Theater” - amfiteatar s bazenom, gdje se održava niz spektakularnih nastupa i akrobacija. Jedna od četvrti je i „Royal Promenade” - šetnica unutar broda, uključujući i bar „Rising Tide bar” koji se protežu od petog do osmog kata.  „Bazen i športska zona” uključuju veliko sportsko područje s košarkaškim igralištem i bazenima od kojih su dva s umjetnim valovima za surfanje („Flowrider”). „Vitality at Sea Spa & Fitness Center“ pruža vrhunske wellness i fitness usluge.  „Entertainment Place” kvart je s beskrajnim mogućnostima za zabavu a „The Youth Zone”  najveći park za djecu na brodu koji je uz sve igraonice uključuje različite studije, laboratorije, pa čak i dječje kazalište.
Kao i na mnogim drugim brodovima Royal Caribbean Internationala pronaći ćete stijenu za penjanje, klizalište, boksački ring i tematske barove.

BROJ PUTNIKA: 
5400
VELIČINA BRODA (VOLUMEN): 
220.000 BRT
Godina izgradnje: 
2009
Krstarenja

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE