KRSTARENJE BELGIJA, NIZOZEMSKA, FRANCUSKA

8 DANA

CIJENA: od 2.805 kn po osobi

Brodovi za krstarenja imaju tu prednost da se s lakoćom prilagođavaju sezonskim točnije vremenskim uvjetima, zato se kroz godinu sele na destinacije gdje su najbolji uvjeti za boravak. U ljetnom razdoblju velik broj brodova je na primjer na Sredozemlju, na sjeveru Europe i Aljasci. U zimskom periodu se većina seli u toplije krajeve kao što je Arapski poluotok, Karibi, Južna Amerika, Azija i druge.

Posljedica tih seoba su također duža krstarenja između tih destinacija koja su Vam na raspolaganju u trajanju od 12 do 30 dana, a na kojima ćete upoznati različite destinacije i kulture. 

O BRODU

TERMINI

21.10.2020.SOUTHAMPTON,UNITED KINGDOM

MAPS!

ITINERER KRSTARENJA

DAN
LUKA
DOLAZAK
POLAZAK
D.
LUKA
Dolazak
Polazak
2.
10:00
20:00
2.
10:00
20:00
5.
07:00
19:00
5.
07:00
19:00
6.
Plovidba
-
-
6.
Plovidba
-
-
7.
Plovidba
-
-
7.
Plovidba
-
-
Za više informacija o gradovima kliknite na ime luke. Brodar zadržava pravo o promjeni programa krstarenja bez prethodne obavijesti.

Rezervacija

Izaberite termin i vrstu kabine. Svako dobro krstarenje počinje s rezervacijom.

TERMIN
Unutarnja kabina
RASPRODANO

od 2.805 kn  po osobi

Vanjska kabina
RASPRODANO

od 3.565 kn  po osobi

Kabina s balkonom
RASPRODANO

od 4.325 kn  po osobi

Suite
RASPRODANO

od 5.465 kn  po osobi

Sve cijene su informativnog značenja, što znači da mogu, obzirom na popunjenost kapaciteta i termin polaska, odstupati od trenutno raspoloživih cijena! Molimo kontaktirajte nas za trenutno aktualne cijene i raspoloživost kabina.
 
Pristojbe nisu uključene u gornje cijene i iznose: 1.065 kn po osobi

Cijene uključuju: krstarenje prema programu, smještaj u odabranoj dvokrevetnoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV, minibar), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera, ponoćni buffet), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaz u casino, discoteku, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage, organizacija i priprema putovanja.
Cijena ne uključuje: napojnice za osoblje broda, fakultativne izlete, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage i osobnu potrošnju na brodu (troškovi pića u barovima i restoranima, izleti, usluge frizerskog salona, masaže, igre na sreću u brodskom casinu, usluge brodskog liječnika i ostalo).
Imate posebne potrebe vezane na smještaj? Online rezervacije su super, ali nekad ne poštuju specifične želje i potrebe ljudi, zato smo mi tu, ljudi. Pošaljite nam upit >

"Krstarenje je bilo super, pratitelji Vedrana i Jurica odlični, kao i sam transfer. "

- Jasminko

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE