5 stars

MSC PREZIOSA

Moderno mediteransko remek djelo

Krstarite cijelim svijetom na luksuznom ekološkom brodu MSC Preziosa, uživajući u mediteranskom načinu života.  

Klasični dizajn i detalji kod izrade naših brodova uključuju: piazzu od pravog kamena i spektakularne stepenice optočene Swarovski kristalima te čarobni "infinity" bazen .  

Nagrađivani sadržaji kao što je MSC Aurea Spa s tretmanima za uljepšavanje i wellness koji vas opuštaju i smiruju. I zasebni, luksuzni MSC Yacht Club, brod unutar broda s ekskluzivnim apartmanima, uslugom batlera dostupnom 24 sata dnevno, određenim sadržajima i privatnom palubom – svi nude privilegirani pristup odmoru svjetske klase, uključujući potpunu kockarnicu i brodwaysko kazalište. Otkrijte ekskluzivne usluge na brodu MSC Preziosa, kao što je ukusna Eataly slow food hrana, paluba za sunčanje namijenjena samo za odrasle sa spa tretmanima te Tiki bar za djecu. 

Od zabave i igara vodenog parka za djecu Doremi Castle do Vertiga, najdužeg tobogana na moru, nagrađenog kao "Najbolja inovacija za djecu" od strane Cruise International 2013. 

Restoran Galaxy s otvorenom kuhinjom nudi izvrsnu i cjelodnevnu hranu. Otvoren je do kasno u noć te time osigurava da zabava i dalje traje. 

Uz sve navedeno otkrijte još i više tijekom krstarenja na MSC Preziosi, dok živite u mediteranskom stilu i u potpunosti uživate u svakom trenutku putujući morima do najljepših destinacija na svijetu.

 

IME BRODARA: 
BROJ PUTNIKA: 
3502
ČLANOVA POSADE: 
1388
VELIČINA BRODA (VOLUMEN): 
139.072 BRT
Krstarenja

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE