MSC CRUISES

Kompanija MSC Crociere vas poziva da otkrijete užitke ekskluzivnih krstarenja uz najbolju talijansku tradiciju. Uspjeh i omiljenost kompanije MSC kreiraju ljudi. Visoko kvalificirano osoblje uvijek je ljubazno i spremno pomoći. Na brodovima MSC nikad se nećete osjećati usamljeno. Brojno osoblje na brodovima MSC je pažljivo izabrano, čine ga pravi timski igrači koji su spremni udovoljiti svakoj Vašoj želji. 

Više o brodaru

Šarm, profesionalnost i elegancija odlike su svakog kapetana i brodskog osoblja koji o Vama brinu od početka do kraja Vašeg krstarenja. Iskusnim kapetanima na brodovima MSC flote, sigurnost i briga o putnicima te posadi na prvom je mjestu. 

Svi članovi MSC posade svojim iskustvom i spremnošću da ispune svaku Vašu želju zasigurno će pridobiti Vaše povjerenje.  Odabrani su najbolji iz različitih područja turizma. Isto tako svi članovi posade koji će Vam biti na usluzi tijekom krstarenja govore strane jezike kao što su talijanski, engleski, francuski, njemački i španjolski.

Kontinuirana edukacija i treninzi koje pohađaju članovi MSC posade u kombinaciji sa poznatom talijanskom gostoljubivosti garantiraju profesionalnu i kvalitetnu uslugu.

Krstarenja MSC također su poznata po izvrsnoj hrani na brodovima. Vrhunski kuhari i konobari pripremit će i poslužiti Vas tisućama vrhunskih jela i tako probuditi Vaša nepca. Očarat će Vas ne samo talijanskom kuhinjom već i vrhunski pripremljenom međunarodnom paletom jela ovisno od krajeva kroz koje putujete. Tako lokalne specijalitete možete okusiti i na samom brodu bilo da se radi o doručku, ručku ili spektakularnoj večeri na otvorenom.  

Okruženje u kojem provodite velik dio Vaših praznika izuzetno je važno. Zato su MSC brodovi brižno osmišljeni. Profinjen stil uređenja uz ukusno oblikovane prostorije i odabir boja čine doživljaj plovidbe na ovom putujućem hotelu više nego ugodnim. Krstarenje brodovima MSC uz brojne detalje i opušteno okruženje učinit će Vaše putovanje nezaboravnim. Što je ljepše od putovanja s kojeg ćete se vratiti odmorni i puni energije!? Krstarenje uz MSC Vam omogućuje upravo to. Brodovi opremljeni suvremenim wellness centrima, salonima za masažu, saunama i bazenima omogućit će opuštanje i regeneraciju tijela i duha. Želite li aktivni odmor MSC je također Vaš izbor. Želite li se nakon odmora zabaviti posjetite diskoteku i zaplešite do dugo u noć, uživajte u spektakularnim kazališnim predstavama, iskusite sreću u kockarnici ili popijte Vaše omiljeno piće u nekim od brodskih barova i salona.

Krstarenja su idealan način putovanja u krugu obitelji. Djeca će biti oduševljena jer za njihovu zabavu brine cijela grupa animatora. Tako im je igra i zabava dostupna cijeli dan a uz bogati program prilagođen upravo njima zasigurno im neće biti dosadno.  Brodski Mini Club okuplja djecu svih dobi. Od sportskih natjecanja do igara u bazenu, ukusnih zalogaja i traženja blaga…Vaši najmlađi bezbrižno će se zabavljati. Dok se djeca zabavljaju i proživljavaju najbolje praznike u svom životu, opustite se i uzmite neko vrijeme samo za sebe.

Krstarenja su također idealan način putovanja za mlade bračne parove. Na Vašem bračnom putovanju pobrinut će se o svakom detalju i učiniti Vaše krstarenje jedinstvenim i nezaboravnim iskustvom. Romantična večera uz svijeće, doručak u krevetu i beskrajni trenuci posvećeni samo Vama pridonijet će da Vaše putovanje protekne u bajkovitom ozračju. Tijekom krstarenja pružaju se brojne mogućnosti za opuštanje, zabavu i sklapanje novih prijateljstava. Dani ispunjeni rekreacijom, opuštanjem i uzbudljivim trenucima ili pak romantične i plesne noći sastavni su dio Vašeg bračnog putovanja koje će Vam zauvijek ostati u sjećanju.

U poslovnom svijetu ništa nije prepušteno slučaju. U MSC-u su svjesni važnosti svakog detalja i zato Vam svojim iskustvom, stilom i apsolutnom točnošću pružaju kvalitetu kakvu želite. Nakon završnog sastanka ili konferencije na brodu uvjerit ćete se koliko ste pridonijeli ugledu Vašeg poduzeća jer će Vaši uzvanici i gosti biti oduševljeni doživljajima na krstarenju. Krstarenje omogućuje odličan omjer poslovnog i opuštenog putovanja. Jedinstvenu atmosferu koju je moguće doživjeti samo na brodu, dopunit će vrhunsko opremljeni konferencijski centri koji će održavanje Vaših sastanaka učiniti izuzetno elegantnim i „sa stilom“.

 

KATALOZI KRSTARENJA ZA 2020./2021. GODINU:

Pogledajte PDF datoteku (34,2 MB) >>>

 

Pogledajte PDF datoteku (2,2 MB) >>>

Brodovi:

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE