6 stars

MSC MERAVIGLIA

Izvanredan dizajn s inovativnom tehnologijom i spektakularnim mogućnostima zabave

„Meraviglia“ ili „Čudo“ na hrvatskom, osjećaj je ushićenja kada vidimo nešto novo, izvanredno ili nezamislivo. Upravo takav osjećaj preplavio nas je prilikom rezanja prvog komada čelika u STX brodogradilištu u St. Nazaire-u, Francuska, što je prvi korak u izgradnji broda MSC Meraviglia, nove perjanice flote MSC Krstarenja.

MSC Meraviglia profinjena je kombinacija najnovije tehnologije, ljubavi prema moru, dizajna, udobnosti i praktičnosti. To je brod koji će zadiviti svoje putnike. MSC Meraviglia moći će uploviti u bilo koju luku diljem svijeta, proširujući tako izbor itinerera i destinacija: ovo je veliki bonus za svakog putnika. 

S novim rasporedom unutarnjih i vanjskih područja, odgovara joj svaka sezona. Luksuzni MSC Yacht Club će biti proširen. Čitav strop unutarnje šetnice bit će pokriven ogromnim LED ekranom površine 480m2: digitalno nebo koje će prikazivati razne vidike, događaje, izlaske i zalaske sunca kao i zvjezdano nebo noću.

Brojni su i zabavni sadržaji: tu je zabavni kao i vodeni park, panoramska područja od kojih zastaje dah te dvije natkrivene šetnice.

IME BRODARA: 
BROJ PUTNIKA: 
4500
ČLANOVA POSADE: 
1536
VELIČINA BRODA (VOLUMEN): 
167.600 BRT
Godina izgradnje: 
2017
Krstarenja

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE