6 stars

MSC SEASIDE

Šetnica za uživanje u suncu

MSC Seaside otvara put novoj generaciji brodova za krstarenje sa svojom revolucionarnom arhitekturom i najmodernijom tehnologijom.

To je prvi brod flote MSC Cruisesa koji će biti kršten u Sjedinjenim Američkim Državama, a plovit će Karibima tijekom cijele godine s polaskom iz Miamija. Prvo takvo krstarenje očekuje se u 12. mjesecu 2017. godine.

MSC Seaside nudi jedinstveno iskustvo krstarenja u potpunom skladu s morem, s povezanim unutrašnjim i vanjskim javnim prostorima. Jedinstvena šetnica okružuje ovaj 323 metra dug brod, uz ponudu brojnih mjesta za shopping, jelo i sunčanje dok se iz panoramskih liftova pruža pogled na more od kojeg zastaje dah.

Osim toga, MSC Seaside će ponuditi jedan od najvećih interaktivnih vodenih parkova na moru. To će biti prvi brod za krstarenje koji će predstaviti najmoderniju tehnologiju na području vodenih parkova, kombinirajući tobogan i interaktivnu igru – zabava za sve uzraste je zagarantirana. 

MSC Seaside, brod koji slijedi sunce!

 

IME BRODARA: 
BROJ PUTNIKA: 
5179
ČLANOVA POSADE: 
1413
VELIČINA BRODA (VOLUMEN): 
160.000 BRT
Krstarenja

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE