6 stars

MSC SEAVIEW

MSC Seaview je drugi od dva broda Seaside generacije brodova. Sa duljinom od 323 metra i 154,000 bruto tona MSC Seaview će moći ugostiti 5.429 putnika.

Inspiriran pionirskim „beach condo“ konceptom, MSC Seaview zbližava goste s morem uz pomoć posebnih elemenata dizajna koji maksimalno iskorištavaju lijepo vrijeme. Gosti će moći provoditi vrijeme vani uz ukusno jelo i osvježavajuće piće, opuštajući se na mediteranskom suncu s jednim od najboljih pogleda na svijetu. Također će ih dočekati i povećan broj balkonskih kabina, izvanrednih pogleda na more i javnih prostorija s pažljivo isplaniranim elementima koji iskorištavaju sunce i more.

Jedinstvena značajka broda MSC Seaview je impresivna  šetnica od 360° sa staklenom ogradom koja se proteže oko čitavog broda. Ovaj zapanjujući javni prostor služit će i kao živahno rekreativno područje jer će njime gosti moći prošetati na svježem zraku, nešto pojesti i popiti u raznovrsnim barovima i restoranima te kupovati u buticima, sve to uz spektakularan pogled na more.

MSC Seaview će inauguralnu ljetnu sezonu provesti ploveći zapadnim dijelom Mediterana, područjem na kojem je stručnost MSC Cruisesa neusporediva. Odmor s MSC Krstaernjima savršen je način za otkrivanje različitih kultura, ljepota i okusa, a gosti će imati priliku doživjeti čuda Mediterana u istinskom MSC-ovom stilu. MSC Seaview imat će čak tri povijesne mediteranske luke kao mjesto ukrcaja: Genovu, Marseille i Barcelonu, a također će pristajati u popularne mediteranske destinacije uključujući Napulj, Messinu i Valettu gdje će gostima brojni organizirani izleti pomoći u otkrivanju regije.

 

IME BRODARA: 
BROJ PUTNIKA: 
5179
ČLANOVA POSADE: 
1413
VELIČINA BRODA (VOLUMEN): 
160.000 BRT
Godina izgradnje: 
2018
Krstarenja

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE