4 stars and a half

MSC MUSICA

Dobro došli na brod MSC Musica

MSC Musica nije samo nova klasa ekološkog broda za krstarenje, nego je i nova klasa krstarenja – prostrani svijet gracioznih linija i vrhunskog izbora, obogaćen kreativnošću, lijepim prirodnim materijalima i preciznom izradom po kojima su se MSC Krstarenja uvijek isticala. Život na brodu lijep je od trenutka ukrcavanja; od središnjeg vodopada na tri razine u središnjem foajeu do prozirnog klavira koji lebdi pričvršćen za kristalni pod iznad bazena svjetlucave vode. Dizajnerski prostori na brodu jednako su inspirativni, bez obzira na to plešete li uz bend u čarobnom baru Crystal Lounge, odmarate u elegantnom lounge baru za pušače Havana Club, ispijate vino, igrate se u kockarnici Sanremo ili sjedite i gledate izvanrednu predstavu uživo u nevjerojatnom kazalištu La Scala. 

Slasno raznolika kuhinja na ovom su lijepom brodu veličanstveni– sve je svježe pripravljeno na tradicionalan način iz primarnih sastojaka. Počastite se sočnim talijanskim gurmanskim specijalitetima u restoranu Il Giardino, isprobajte Kaito Sushi Barili istražite slastan asortiman autentičnih talijanskih pizza. Djeca i mladež uživaju u posebnom tretmanu mediteranskog načina života tipičnog za MSC Krstarenja, uz pogodnosti za igru u zatvorenom prostoru i na otvorenom, vlastitom bazenu i zasebnim klubovima za djecu i tinejdžere za njihov uzbudljiv društveni život na brodu. 

Ukrcajte se na brod MSC Musica i iskusite čaroban svijet topline i glazbe koji svaku minutu krstarenja čini nezaboravnim užitkom.

 

IME BRODARA: 
BROJ PUTNIKA: 
2550
ČLANOVA POSADE: 
1014
VELIČINA BRODA (VOLUMEN): 
92.409 BRT
Krstarenja

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE