4 stars

MSC SINFONIA

Drugi brod s inovacijama u putovanju

Čak i prije nego MSC Sinfonia krene na svoje putovanje, ukrcaj na brod izgleda kao putovanje otkrića. Sa svojim impresivnim brojem preuređenih prostorija i sadržajabrod nudi još bolju opremljenost za sve svoje putnike.

Nadodali smo nove balkonske kabine koje će oduševiti naše goste prekrasnim pogledom na more.

Proširili smo restorane i prostorije za objed kako bi našim putnicima poslužili višu razinu kulinarskih poslastica.

Novih 312 m² zajedničkih prostorija spremno je za ples i zabavu. Uz pomoć partnera kao što su Chicco, LEGO®, Namco®, izradili smo fantastične nove prostorije djeci za igru svih uzrasta, počevši od uzbudljivog spray parka opremljenog zabavnim vodenim elementima. Na raspolaganju je još više razloga za opuštanje uz proširen i raskošan MSC Aurea Spa centar.

Kazalište San Carlo moderna je reinterpretacija tradicionalnih linija. Dozvolite napomenu da je za prisustvovanje večernjim predstavama potrebno rezervirati mjesto (nije potrebno na ostalim brodovima). Tri su jednostavna i brza načina rezervacije: spojite se na besplatnu brodsku wi-fi mrežu putem vašeg pametnog telefona ili tableta, koristite zaslone osjetljive na dodir koji se nalaze na različitim palubama broda ili se jednostavno obratite osoblju recepcije. 

Ovo je samo jedan dio onoga što krstarenje brodom MSC Sinfonia može ponuditi. Čeka vas svijet novih doživljaja koje ćete otkrivati na brodu, dan za danom, trenutak za trenutkom.

Jer je MSC Sinfonia brod koji vam odgovara.

IME BRODARA: 
BROJ PUTNIKA: 
2087
ČLANOVA POSADE: 
700
VELIČINA BRODA (VOLUMEN): 
58.600 BRT
Godina izgradnje: 
2002 / 2015
Krstarenja

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE