6 stars

MSC WORLD EUROPA

DIZAJNIRAN S POGLEDOM U BUDUĆNOST

Zamislite svoje buduće krstarenje na novom revolucionarnom brodu MSC World Europa, prvom u floti klase MSC World.

MSC World Europa je prvi brod u floti MSC Cruisesa pogonjen na LNG - jedno od najčišćih pomorskih goriva, uključuje potpuno novi sustav pročišćivanja otpadnih voda i tehnologije za zaštitu okoliša, što čini još jedan važan korak naprijed za MSC u namjeri za očuvanjem okoliša. Kao najveći brod za kružna putovanja na LNG ikad napravljen, MSC World Europa koristi revolucionarne zelene tehnologije i približava flotu MSC-a krajnjem cilju “kružnim putovanjima s nula emisija”.

Još jedan primjer čvrstog i dugoročnog zalaganja prema okolišu te odgovornosti MSC Cruisesa za budućnost gdje se ovaj jedinstven prototip odlikuje revolucionarnim dizajnom, pri čemu je svaki detalj osmišljen kako bi pružio okus novog krstarenja.

To je klasa brodova puna emocija, broda koji nikad prije nije viđen.

MSC World Europa nudi širok izbor smještajnih mogućnosti koji udovoljava vašim potrebama, od luksuznih apartmana s privatnim sadržajima MSC Yacht Cluba i standardnih udobnih kabina pa sve do potpuno novog dizajna kabina s pogledom na vanjsku šetnicu gdje gosti mogu doživjeti jedinstveno iskustvo.

Brod nudi sve vrste sadržaja za zabavu - od najvećeg vodenog parka s VR tehnologijom do Luna Park studija, multifunkcionalnog prostora sa 300 sjedećih mjesta, izgrađenog za razne izvedbe i događaje. I kao uvijek, tu su nagrađivane MSC značajke za obitelji koji nude najsuvremenije sadržaje za djecu, kao i niz dječjih klubova s prilagođenim programima za sve dobne skupine. 

 

Revolucionarni dizajn

Upečatljiva futuristička silueta s prepoznatljivim okomitim pramcem u obliku strelice koji siječe vodu graciozno i s lakoćom. Impresivna krma u obliku slova Y se otvara na živahnu šetnicu s očaravajućim pogledom na more. Napola otvorena, a napola pokrivena impozantnim LED nebom na čijem će se zaslonu prikazivati razni prilagođeni prikazi.

Ključna značajka šetnice je najduži tobogan na moru The Spiral - koji se proteže kroz 11 paluba i napravljen je od nehrđajućeg čelika pravo je umjetničko djelo, a ujedno i zabavan način dolaska s vrha broda do šetnice. Ovaj inovativan oblika broda nije samo vizualno primamljiv već je poseban doživljaj na njemu ploviti uz mnoštvo funkcionalnih rješenja.

 

Nova generacija doživljaja krstarenja

Otkrijte svijet potpuno novih doživljaja koje MSC World Europa nudi u svojim različiti četvrtima, svaka sa svojom atmosferom i doživljajima, od mirne zen četvrti samo za odrasle do živahne poluotvorene promenade s trgovinama, barovima i zabavama te izdvojenih obiteljskih četvrti u kojima se nalaze novi sadržaji za djecu.

 

MSC Yacht Club

Luksuz privatnog kluba, dok uživate u bezbrojnim mogućnostima za rekreaciju i zabavu koje pruža ostatak broda.

Najbolja pozicija kabina i posebna područja dostupna samo članovima YC-a s izdvojenim restoranom i lounge barom.

Veliki privatni bazen sa solarijem i hidromasažnim kadama. Izdvojene sobe za masažu i neograničen pristup termalnom području MSC Aurea Spa centra uz cjelodnevnu uslugu batlera.

Dobrodošli u MSC Yacht Club, iskustvo krstarenja kao nijedno drugo.

 

MSC Aurea Spa

Obnovite duh i tijelo u 1.012 m2 velikom MSC Aurea Spa centru, luksuznom balinežanskom spa centru na brodu MSC World Europa. Centar se sastoji od termalnog područja, teretane, kozmetičkog salona i brijačnice, a nudi bogate wellness tretmane koji će vas opustiti, razmaziti i revitalizirati.

IME BRODARA: 
BROJ PUTNIKA: 
6314
ČLANOVA POSADE: 
1413
VELIČINA BRODA (VOLUMEN): 
153.516 BRT
Godina izgradnje: 
2022
Krstarenja

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE