6 stars

MSC BELLISSIMA

MSC Bellissima nudi fantastične mogućnosti koje se natječu sa sestrinskim brodom MSC Meraviglia. Prije svega tu je inovativna tehnologija MSC for Me, koja pruža potpuno novo iskustvo na brodu povezujući vas s prijateljima, posadom i brodom. Unutrašnjost koja se proteže na dvije palube nudi spektakularnu LED kupolu duljine 80 metara koja je okružena mnoštvom mjesta za kupnju, lagani objed i piće. Imate priliku odabrati između 20 barova i 10 restorana, uključujući specijalizirane restorane. Za zabavne trenutke uživajte u 2 potpuno nove Cirque du Soleil priredbe dizajnirane posebno za goste broda MSC Bellissima ili se opustite u vodenom parku - prava oaza za djecu i obitelj.

96 metara duga unutarnja šetnica putnicima nudi mnoštvo specijaliziranih trgovina, restorana i mjesta za kupovinu, objed, opuštanje i druženje. Uvečer se pretvara u mjesto žive glazbe, proslava i zabave. Čitav strop unutarnje šetnice je pokriven ogromnim LED ekranom površine 480 m2. Digitalno nebo će prikazivati razne vidike, događaje, izlaske i zalaske sunca kao i zvjezdano nebo noću.

IME BRODARA: 
BROJ PUTNIKA: 
4500
ČLANOVA POSADE: 
1400
VELIČINA BRODA (VOLUMEN): 
167.600 BRT
Godina izgradnje: 
2019

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE