SK TRAVEL – ponuda ostalih putovanja

(Jadran, Mediteran, europska i daleka putovanja, krstarenja Jadranom, najam plovila, wellness i toplice...)

 

Jeste li znali da pored krstarenja, u našoj agenciji možete rezervirati i druge turističke usluge? Možete izabrati između više od 1000 provjerenih usluga, od ljetovanja na Jadranu ili u nekom od mediteranskih odredišta, izleta po Hrvatskoj, europskih i dalekih putovanja, wellness paketa i odmora u toplicama, pa sve do iznajmljivanja plovila.

 

Usluge dostupne za rezervaciju u agenciji Svijet Krstarenja

Uz morska i riječna krstarenja, razne ekspedicije i avanture širom svijeta s brojnim brodskim kompanijama i lokalnim agencijama, na raspolaganju su Vam i ostali turistički proizvodi koji su dostupni i u drugim turističkim agencijama.

Primjeri nekih od njih:
- odmor na Jadranu
- krstarenja Jadranom
- najam plovila (brodovi, jedrilice, jahte, guleti,...)
- izleti
- ljetovanja na Mediteranu (Egipat, Tunis i Djerba, Grčka, Turska, Sjeverni Cipar, Sicilija, Albanija, Kalabrija/Italija,...)
- daleka putovanja (Dubai, Kuba, Jordan i Izrael, Maldivi, Tajland,...)
- europska putovanja (Prag, Amsterdam, Toskana, Lisabon, Island, Škotska...)
- wellness i toplice (Hrvatska, Slovenija, Austrija, Italija)
- skijanje
- i ostalo

 

S kojim partner agencijama radimo?

Dugi niz godina uspješno surađujemo s brojnim pružateljima turističkih usluga – sve su to poznate i provjerene, što manje ili veće agencije i turoperatori sa sjedištem u Hrvatskoj i inozemstvu. Kod nas možete ugovoriti rezervaciju Vašeg željenog aranžmana bilo kojeg drugog turističkog organizatora usluga.

 

Kontaktirajte nas i javite nam Vaše želje ili nam jednostavno pošaljite upit koje putovanje, odmor, uslugu ste pronašli u bilo kojoj agenciji u zemlji ili inozemstvu, a mi ćemo izvršiti rezervaciju za Vas po istim uvjetima i cijenama.
Želimo iskoristiti ovo vrijeme, kada većina krstarenja još nije moguća, kako bismo se pobrinuli za sve turističke potrebe naših stranaka, jer Vam možemo pružiti sve turističke usluge po istim uvjetima kao što se nude i u drugim agencijama, dok za Vašu rezervaciju brine naša predana ekipa, kojoj ste se i do sada obraćali s povjerenjem.

Na ovaj način ćemo se pobrinuti za obostranu korist i zadovoljstvo - Vaše i naše.

Zahvaljujemo na Vašem povjerenju.

 

Odmor na Jadranu Krstarenja Jadranom Najam plovilaWellness i topliceOtkrijte Hrvatsku Otkrijte Sloveniju Istražite Mediteran Europska putovanja Daleka putovanja SkijanjeSkijanje

Ova internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Korištenjem naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za vlastite potrebe analitike koristimo Google Analytics, koji namjesti kolačiće. Više o kolačićima.

SLAŽEM SE